Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Најава: Меѓународна кампања „Слобода наместо страв“ (Freedom Not Fear)

пријавена од razvigor пред 1 година, 6 месеци. (www.metamorphosis.org.mk)

По повод Меѓународниот ден на дејствување за демократија, слободен говор, човекови права , граѓански слободи ќе се одржат: * петок 10.10, 12:00-14:00 – Трибина „Посигурно ли е со камери“ Правен факултет - Скопје. * сабота 11.10, 12:00-14:00 Акција за подигање на јавната свест на плоштад Македонија

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Напомена: во оваа акција Македонија настапува под своето уставно име.

 • +1 глас

  Ја викам дека прво треба сите да си ги убиеме facebook сметките, па после на протест.

 • +2 гласови

  Навистина не гледам како луѓето именувани како говорници нешто можат да сторат околу враќањето на слободата на граѓаните, кога истите тие (повеќе или помалку - дали преку пишување или спроведување на законите кои се проблематични) се одговорни за ситуацијата во која се наоѓаме.

 • +1 глас

  Се е фарса.