Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

На кеј!

пријавена од Supergirl пред 1 година, 10 месеци. (recyclebinmk.blogspot.com)

Неочекуваниот дожд што заврна во четвртокот во центарот на градот, ги фати неспремни кафулињата на кеј.Веќе наредниот ден, тоа што немаше ниедно облаче на небото, го искористија истиве. Парчињата мебел се сушеа на примитивен начин и кејот изгледаше вака...

станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите