Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Молба за помалку политика на Кајмакот

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 6 месеци. (kajmakot.softver.org.mk)

Најискрено, ве молам од се срце да пријавувате помалку политички приказни или барем да направите индивидуално подесување за да некои категории да можат да се исклучат од гледање на насловна страна (како Digg). Смачено ми е од политика. Линкот е за да пријавите некоја статија што не е политичка :)

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  Филтер - да.
  Цензура - не. (макар била и само-цензура)

 • +2 гласови

  на сите им е смачено од политика. овде колку толку се објавуваа некои добри текстови на таа тема.
  како и за се друго - колку гласови ќе добие, толку и заслужил...

 • -3 гласови

  На 15ти септември, народот ќе ја земе судбината во свои раце. Држалник!

 • +2 гласови

  филтерот е едноставен - сите што имаат врска со политика да бидат пријавени под политика. Би било супер кога би можело кога си логиран да одбираш кои категории ти се појавуваат на насловна - и решен проблем.

 • +5 гласови

  да, ама ставив еден интимен текст исповед на блогерот Мечето Ушко не успеа да се пробие на “главна“. и другпат сум го забележал таа парадоксалност (која всушност постои и во општеството) - нејќеме политика, но таа проаѓа со најголем интерес.

  значи, во ред, политиката нека се намали или филтрира но давајте поддршка повеќе за статии од културата.

 • +2 гласови

  :)) Курац, нема политика и:

  Кајмакот / Свежи статии: 2

 • +2 гласови

  Знаете дека Албанија почна да ни се обраќа со ФИРОМ? :))