Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Медиумите создаваат уште една Голема Депресија

пријавена од dasaf пред 1 година, 4 месеци. (www.broker.com.mk)

Ретки се новинарите и низ светот кои реално истражуваат: „Ако ги споредиме денешните главни економски показатели со оние на „осумдесетите“, ќе видиме дека економијата на САД денес ни оддалеку не е во длабока криза.“

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Тоа им е работа да известуваат од најлошата можна перспектива. Треба да направат оптимистички вести ;)

  • +1 глас

    мислам дека кризата не се оценува според статичната состојба туку според тенденцијата т.е. движењето, а тоа оди надолу без никој да има идеја како да се запре.