Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Македонска Google група - Нет Култура

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 5 месеци. (miladinoski.trap17.com)

Повеќе детали во записот, краток е, без гајле :)

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Еј супер... уште едно место кај што ќе можеме да се пцуеме!
  :))))

 • +2 гласови

  не воведувајте хиерархија, да ви кажам од почеток.

  И шо е тоа со македонскиот јазик и писмо? Ако сум албанец кој знае македонски а не го знае кирилското писмо, а сакам да пишам ? Полиберално во однос на тоа.

  Инаку браво. БРАВО! Јас на вакви младински иницијативи едноставно вос ...воскликнувам.

  Терајте!

 • +1 глас

  Епа ако речеме дека може и латиница ако не ја знаете кирлицата сите ќе почнат да викаат дека не знаат кирилица! :)

  Шала настрана, ќе зборнам со Стојанче и ќе се договорим и ќе видиме како ќе испадне. :)

 • +1 глас

  Браво дечки!

  БТЊ, го поддржувам гемиџи за писмото.