Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

МВР Pwned

пријавена од jpetrov пред 1 година. (www.a1.com.mk)

ако си мислите дека главната вест е забавна, чекајте само да го прочитате изговорот

станала популарна пред 1 година | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Мене на сајтот на А1 ми е најинтересно да ги читам коментарите. Уживам. :)

 • +6 гласови

  Гордан Јанкуловски зборува за пресумпција на невиност.
  Знаев дека ќе го дочекам овој ден... едноставно знаев. Животот има смисла повторно.

 • +1 глас

  не, не, не.... не зборува таа за пресумпција за невиност туку за тоа дека можеби треба да се јават оние невладините организации кои по некоја случајност се активираат само за оние „поеднакците“ лица како Бучковски или Заев

 • +1 глас

  па не може 2-3 години да ги злоупотребуваш туѓите права, а потоа да бараш заштита врз истиот принцип. ова ти иде како народното „се се враќа се се плаќа“

 • -2 гласови

  Да. Не можеш само со 2-3 години. Треба вкупно да ти се соберат едно 13 или 14 години злоупотреба, па потоа да очекуваш помош од невладините организации. Соросодоидите де, тие! :)))))))))

 • +1 глас

  А кои биле тие НВО? И ако биле навистина НВО, зошто не оди некој да им земе изјава, штом се толку важни. Може имаат што да кажат?

 • -3 гласови

  И јас се чудам зошто веќе не работи НВО Инфо центарот... таму немаше зошто да се иде да се бара изјава, самите ги повикуваа новинарите. :)))

 • +1 глас

  Злочко, НВО Инфоцентарот http://nvoinfocentar.org.mk/ си работи како и досега. Но каква врска има со случајов? Моето прашање се однесуваше на НВО споменати од министерката, за кои не беше наведено кои се и зошто се толку важни таа да ги спомене.