Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

МАКЕДОНСКА РАДИОДИФУЗИЈА САКА ДА РЕНТА ПУНКТОВИ СО ЦЕНИ 1000%ЗГОЛЕМЕНИ

пријавена од moondowner пред 1 година, 8 месеци. (www.kanal77.com.mk)

На 6 август приватните радиодифузери ќе имаат состанок со Министерот за транспорт Миле Јанакиевски.Причина за средбата е новиот ценовник на ЈП Македонска радиодифузија или МРД, според кој цената на закупот на антенските столбови астрономски се зголемува.Одговорните во МРД не се задоволиле со ...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    Аха, значи приватните компании сакаат некој евтино да им даде инфраструктура.
    Ај сега да се собереме ние - компаниите кои рекламираат кај приватните телевизии - и да бараме да ни ги спуштат цените за 1000%, зашто се многу скапи. Ние цениме дека приватните телевизии не се задоволиле со малку пари и многу ги кренале цените.
    А кога сме кај тоа, и горивото е скапо...

  • +1 глас

    Сигурно Груевски е крив.