Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Компјутер пред секое дете? Не, не заслужуваат.

пријавена од vikt0r пред 1 година, 5 месеци. (kirildimeski.wordpress.com)

Авторот на текстов треба да се засрами за работите и штетите што ги направил врз компјутерите. А тоа што ги чистел и средувал каблите не е никаков плус тоа е морална обврска. Има и неколку непотребни упатства што ме извадија од такт кога ги читав. Срамота!

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите