Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Кајмакова Наменска Демократија ;о)

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Права Кајмакова “Демократија“ мора да се признае :о)

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +8 гласови

  Trolls May Have a Disordered Personality
  http://www.kuro5hin.org/story/2004/5/15/...

  The Internet Troll Personality Disorder is characterized by attention-seeking and disruptive behavior in anonymous, delocalized places of socializing. It is indicated by the following traits:

  1. A tendency to make provocative comments to invoke emotional responses in others
  2. A lack of connection to the community being trolled; i.e., will leave if desired response is not invoked ("Do not feed the trolls!")
  3. A dissatisfaction with one's life and a cynical attitude towards things in general
  4. A tendency to challenge the rules and authorities of a community
  5. A preference to exhibit these behaviors only in places where one's true identity is unknown

 • +8 гласови

  First of all is the antisocial personality disorder, also known as psychopathy or sociopathy. Antisocial behavior includes some of the following elements:

  * Failure to conform to social norms
  * Deceitfulness, as indicated by repeated lying, use of aliases, or conning others for personal profit or pleasure
  * Consistent irresponsibility
  * Lack of remorse, as indicated by being indifferent to or rationalizing having hurt, mistreated, or stolen from another

  да ранам социопат трол, ама и така на ова ретко кој ќе кликне и ќе чита до доле

 • +3 гласови

  еј знаете што, она со Проблем -> Спам функционира :) тој пост за кој повикав на репорт за спам го немет. мехмехмех... guess what to do now.

 • -3 гласови

  ќе го злоупотребуваат овие „обесправените“

 • +5 гласови

  http://budnapravda.blogspot.com/2009/02/...

  „Мене лично два јузера ми избришавте...“

  Закон! :))

 • +6 гласови

  Ма не. Ова ти е како тоа во австралија со правосмукалката. Викаат сите да не вшмукуваш после 12, ти си запнал баш тогаш. Е јеби га. Куќен совет вика гит.

 • +5 гласови

  Знаеш, баш и нема врска што мислиш за некое правило. Тоа всушност е поентата на почитување на правилата и законите, нели и во Австралија која тука триумфиално беше пријавена...