Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Христијани тепачи на плоштад во Скопје

пријавена од игор пред 1 година. (www.a1.com.mk)

Христијаните тепаат на плоштад, ете како требало со либерална Македонија, само тепај и молчи.

станала популарна пред 1 година | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • -1 глас

    Денеска, недела, 28 март 2009 година, е ден од кој Македонија ќе се срами. На најбрутален начин, со насилство, толерирано од органите на прогонот, огромна толпа разулавени крстоносци ги спречија младите студенти на Архитектонскиот факултет мирно да протестираат против изградбата на црква на плоштадот Македонија. Најмалку што може да стори Никола Груевски во овој момент, за да си го измие извалканиот образ, како лидер на партија која се огласува како демократска, но и како премиер на држава која во светот се прикажува како демократска, е да се огради од овој фашистички џган и особено од нивните организатори и инспиратори. Второ, јавно ги повикувам професорите на Архитектонскиот факултет да застанат во заштита на своите студенти и на нивниот морален и интелектуален интегритет и в понеделник да одржат мирен протест во просториите на факултетот.