Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Груевски: ЕУ да ги почитува идентитетите

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (jadiburek.blog.com.mk)

Како да им објасниме на македонските граѓани дека влезот во ЕУ - домот на разните идентитети, ќе го платат со својата слобода да кажат кои се и што се, дека тоа ќе биде за сметка на нивниот идентитет, изјави премиерот Никола Груевски на Безбедносната конференција што се одржа во Минхен.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите