Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Грчки командоси против нашето име...

пријавена од sinbos пред 1 година, 5 месеци. (www.a1.com.mk)

Немало да дозволат Скопје да го задржи името Македонија...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Бога ми кога ги видов здивот ми се зеде. АЈ после не го менвај името :))

 • +1 глас

  Зошто се крева толку врева околу неколку додатни будали во Грција?
  Впрочем, слични будали, само со спротивни намери (конгрес во Солун, карти на МК „од овде до Токио“, итн.) имаме доволно и кај нас.
  Ова медиумиве реагираат на секој поттик од политичарите за создаваат психози кај граѓаните. Не може ниту да се очекува нешто друго од полуписмените дебељуци и маслосаните компири кои ни се претставуваат како новинари...

 • +2 гласови

  А оти нема директна врска до веста? Зошто е на а1.com.mk? :Ѕ