Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Едукациите за безбедно користење на интернет се во тек

пријавена од Irinka пред 1 година, 10 месеци. (www.metamorphosis.org.mk)

Над 4300 деца, родители и наставници од Македонија се опфатени со активностите за безбедно користење на интернет од страна на децата, кои се одвиваат во 28 основни и средни училишта, во рамките на проектот Заштита и безбедност на децата и нивните права на интернет кој го спроведува „Метаморфозис“.

станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Добра и корисна акција, бидејќи колку и да се внимава на безбедноста, сепак безбедноста на помладите учесници во интернет сообраќајот зависи пред се` од самите учесници. Особено ако се во прашање помлади (неполнолетни) лица, кои се најчести жртви на интернет грабливците. Поддршка на акцијата.