Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Апел за помош на петмесечно бебе

пријавена од kapsarovb пред 1 година, 6 месеци. (www.netpress.com.mk)

Петмесечната Мила Спасова Мила, боледува од големо оштетување на видот на двете очи од преголема доза на кислород која ја примала во инкубатор, како...

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Вакви кампањи не поддржувам и се надевам ќе се отвори некогаш тема по ова прашање.
  Наместо да се чека милостиња од народов кој со смс треба да донира пари за операции , предложувам да за секоја ЦРКВА што се спремни донаторите да даваат пари како и од буџетот се собираат и даваат за децава на кои им е потребна операција.
  Многу е лесно да се биде сакач на детски животи кога тие се сеуште ембрион или кога треба црквиче , манастир да се гради а ги нема еве за вакви работи кои се од витално значење - се работи за детски ЖИВОТ.

 • +1 глас

  Сепак, ваквите кампањи се единствена опција на очајниците на кои им треба помош.
  Не знам колку животи би се спасиле со парите за црквата на Гуевски на плоштад.