Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

“Американ Кроникл“: Ќе има ли правдина за Македонците во Грција?

пријавена од DImce пред 1 година, 6 месеци. (www.kurir.com.mk)

Кога зборувам за Македонија, на повеќето од нас им текнува на Република Македонија, но она што повеќемината од нас не го знаат е дека Македонија не е само во Република Македонија. Факт е дека 51 отсто до географската територија на Македонија е под Грција, други 10 отсто под Бугарија, а сето тоа е на

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Ај, пак ја да почнам да ќењам. Србите ни се поголеми непријатели од Бугарите. Србите имаат направено поголеми злосторства од Бугарите. Србите се тешки националисти, кои ич не не сакаат, и да би можеле, би не посрбиле сите.

 • +1 глас

  Прекини да сериш пошто нема разлика помеѓу злосторствата направени од србите и од бугарите, ама апсолутно нема некој помалку да се истакнал. И едните и другите "добро" се покажале на овие простори.

 • +1 глас

  перо, погрешен текст. Требаше да свртиш лево кај Албукерки.

 • +1 глас

  Воки, моментално пиев лекови. Него го гледав тој вашиот лидер, може да му ја свиткаме кичмата.