Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Аферата со Стиховен калибар

пријавена од razvigor пред 1 година, 7 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Обвинувањето на местенка при гласањето за топ листа повлекува низа интересни прашања, од како погодениот блогер ќе докаже дека е навистина угнетен, до тоа дали македонската блогосфера има моќ да ја пренесе весте во јавноста доколку има автоцензура во традиционалните медиуми.

станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Вести

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    ммм, иако се еден од ретките специјализирани портали кај нас, многу често се тенденциозни, што ги прави непрофесионални. скроз.