Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Збогум Он.нет

пријавена од gocem пред 2 години, 4 месеци. (pablisher.blogspot.com)

Низ што сè требаше да поминам за да ги раскинам договорите со Он.нет...

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  Он нет станаа полоши дури од мтнет, јебига. Какви само не смешни оправдувања измислуваат од „техничка подршка“. :)

 • +4 гласови

  Не знам дали можат да се мерат со „подземните води“ на AMC

 • +5 гласови

  ROFL од кај си чул за тоа и ти?? Еден дечко во Битола кој е шеф на АМЦ продавницата во Битола на луѓе каде им инсталирал програма, кога пријавиле грешка, му кажал да го преместат компјутерот поради подземни води. хихи

 • +1 глас

  Хаха, и ја имам чуено за подземните води.