Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Windows XP SP3 достапен за превземање

пријавена од vojdan пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Конечно финална верзија на Windows XP SP3....

станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Финалната верзија излегува на 29.04. Не е баш паметно да се презема од неофицијален сајт.

  • +1 глас

    финална е и оваа, незначи дека ако не е од официјалниот сајт дека ќе има ненаков проблем, јас ја имам пробано и супер работи, мада не сум ја симнал од тука

  • +2 гласови

    И јас ја инсталирав и си работи нормално веќе 3-4 дена кај мене.