Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Windows XP (32bit) драјвери за Toshiba Satellite L300-110

пријавена од eclipsemk пред 1 година, 10 месеци. (blog.vision4web.net)

За сите кои сакаат да инсталираат Windows XP на своите Toshiba L300-110 направивме колекција на драјвери кои одлично функционираат на овој оперативен систем. Toshiba не нуди официјални Windows XP драјвери за овој лаптоп, но ние се потрудивме да ги најдеме и да го собереме во еден пакет.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.