Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

WWW.BORG.MK

пријавена од starchild пред 1 година, 9 месеци. (www.borg.mk)

nov search engine za MK. generalno slichni rezultati so nabu, bidejkji edniot od avtorite na nabu, prof. Igor Trajkovski koj raboti vo Google, navodno zaminal od nabu i go zapocnal ovoj proekt. interfejsot e podobar od nabu i e pobrz. isto taka slikite se porelevantni.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    > Описот и насловот внесувајте ги на кирилица.
    > Статиите кои ќе бидат на латиница ќе бидат тргнати.