Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Внимавај што споделуваш!

пријавена од ivica пред 7 месеци, 1 седмица. (blog.designova.info)

Друштвените мрежи како Фајсбук и Твитер на корисниците им наметнуваат загружувачки лажна свест за безбедност со што корисниците споделуваат приватни податоци кои можат да бидат предмет на искористување од сајбер криминалните. Концептот на social networking е врз осова на поврзување и споделување…

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.