Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Веб сајтот на BBC...Нова Македонија де!

пријавена од Damjaan пред 1 година, 8 месеци. (it.com.mk)

Неодамна обновениот дневен весник Нова Македонија конечно, како што му доликува на еден таков медиум си доби и нов веб сајт. Се супер... освен што сајтов не е воопшто оригинален и иновативен и е само бледа копија на сајтот на BBC, секако занемарувајќи ја интерактивноста, опциите за прикажување...

станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите