Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ваучери - Riversoft верзија

пријавена од GoodBytes пред 2 години, 4 месеци. (pablisher.blogspot.com)

Риверсофт дефинитивно не продава компјутери со ваучери легално... Поделбата на ваучери и морално и интелектуално го осакати овој и онака неписмен народ.

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    И ја кога бев пред 4 години имаше еден стварно онака тип што се к*рчи, и иако имаа најдобри матични (MSI) за инат ќе си отидев, али среќа дојде газдата и он беше па најзакон на свет.