Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Употребливоста обезбедува поуспешни веб-сајтови

пријавена од глиша пред 2 години, 11 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Анализа на употребливоста при изработка на македонските веб сајтови. За жал нема конкретни сајтови, но сепак добро четиво.

станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Всушност има само 4 конкретни сајтови, од кои еден престанал да постои (толку им било гајле на сопствениците за интернет како средство за промоција)...

    Но можеби не е лоша идеја да се направи продолжение со поголем акцент на конкретлук, штом е изложена „теоријата“...