Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Твитер „се замеша“ во јавното информирање

пријавена од kapsarovb пред 1 година. (www.dw-world.de)

Ако новинарот го користи твитер за да информира од местото на настанот, жити новинарот...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    Твитер како платформа за микро-блогирање и како и сите други соц. медиуми тежината си ја носи во зависност од тоа кој е ивор на информацијата или колкава е релевантноста на конкретниот профил. Ако се гледа од таа страна коментарот не држи.

  • +1 глас

    Ама статијата е небулозна :)

  • +1 глас

    agree!