Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Софтвер за внатрешно уредување за аматери

пријавена од ukion пред 1 година, 1 месец. (ohridskion.blogspot.com)

Сакате да го преуредите станот?Да ги префарбате ѕидовите?Да го преместите намештајот во собата? Сакате да ја нацртате основата на станот и сето тоа да го направите со едноставен програм, без да барате архитект или професионални програми? Sweet Home 3D може лесно да ви помогне со сето тоа.

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    море мене ни 13 фенгшуи тетки не ме спасват за замислата шо ја иам.

  • +1 глас

    Кога сме кај софтвер за внатрешно уредување, а и за 3D моделирање - пробајте го Google Sketchup. Бесплатно е и многу лесно за користење. Му доаѓа нешто као paint на Windows, само во три димензии. Плус, можеш да си ставаш свои текстури извадени од фотографии.

  • +1 глас

    И заборавив уште ова- има огромна онлајн библиотека на секаков мебел, зеленило, луѓе, животни и така натака..