Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Руски инжинери дизајнираат уред со мозочна контрола

пријавена од vojdan пред 1 година, 10 месеци. (tehnologija.com.mk)

Руски истражувачи заедно со Јужниот Федерален Универзитет работат на мозочно-контролиран шлем кој ќе овозможи интеракција на луѓето со нивните компјутери користејќи ја моќта на мислите....

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • -1 глас

    Претходниот „уред за мозочна контрола“ им се викаше „Јосиф Висарионович“.
    Најновиот модел е „Владимир Путин“. Работи одлично, како и претходниот.