Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Рекомпресирење на видео со VLC Media Player

пријавена од gocem пред 3 години. (pablisher.blogspot.com)

Чекор по чекор водич за транскодирање на видео запис со VLC Media Player под Windows

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Абе како оваа станала популарна кога линкот нема врска со содржината? :)

  • +1 глас

    Еј стварно бе, а како е возможно да е направен линк до оваа сторија кога убаво знам кој линк го вметнав. Настала је нека грешката :)(во контекст на http://pablisher.blogspot.com/2007/03/bl...)