Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Предавање: Security Holes

пријавена од drown пред 1 година, 11 месеци. (it.com.mk)

"Пред некој ден имав интересно предавање од млад дечко од Србија што моментално работи за Сони Ериксон во одделот за security, па сакав со вас да споделам два нови методи што тој ни ги кажа, со кои се загрозуваат системи за безбедност."

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.