Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

PayPal кога ќе ја листа и Македонија?

пријавена од icko пред 2 години, 7 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Би ве замолил сите да ја проширите веста и да направиме еден тим кој ќе направи нешто за да ја има Македониија во листата на PayPal. Еве ова го објавувам на кајмакот и воедно ги замолувам блогерите кои ќе го прочитаат овој запис да напишат сличен запис.

станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите