Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

PayPal кога ќе ја листа и Македонија?

пријавена од icko пред 2 години, 7 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Би ве замолил сите да ја проширите веста и да направиме еден тим кој ќе направи нешто за да ја има Македониија во листата на PayPal. Еве ова го објавувам на кајмакот и воедно ги замолувам блогерите кои ќе го прочитаат овој запис да напишат сличен запис.

станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  Е што? Па предложи конкретни чекори, дај контакт информации до ПејПал и евентуално пример на писмо кое би го пратиле.

 • +1 глас

  Сакав прво да се собереме и да ја согледаме работата, за контакт е лесно, има на страницата... Туку треба да се склопи едно писмо и да се разгледа како би изгледало, а не само да се напише... Еве ве повикувам сите заедно да го направиме писмото и да се испрати.

 • +2 гласови

  Јас кога сум пишувал ми доаѓал генерички одговор дека тоа се државите од кои може да се зачлениш и тоа е тоа нема да направиме ништо.

  Инаку http://www.petitionspot.com/petitions/hr...

 • +1 глас

  Добро е ова со петицијата, ама како и да е, би било добро да се прати писмо со потписите од луѓево, па ако хрвативе направиле 3000+ потписи ние би требало да собереме 1000

 • +2 гласови

  http://www.petitionspot.com/petitions/mk...
  Еве направив една петиција, ве молам потпишете ја и разгласете по другарчиња

 • +1 глас

  Петицијата е објавена како посебна вест, за да биде полесно пристапна.