Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

OOXML одбиен како ISO стандард во првата рунда

пријавена од gemidjy пред 2 години, 7 месеци. (linux.net.mk)

Првата fast-track рунда, во која по брза постапка требаше да се изгласа OOXML како ISO стандард заврши. Конзорциумот на ISO НЕ одобри OOXML да биде ISO стандард. Детално гласање, со дискусии и дополнителни појаснувања на членките кои гласаа со коментари ќе има во февруари 2008.

станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.