Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

MorfeoShow на Македонски

пријавена од strumjan пред 1 година, 6 месеци. (top.net.mk)

Joomla! компонента за креирање галерии – MorfeoShow. Од оваа верзија, 1.2.0, со неа можете да создавате неколку типови галерии: * Класични со стандарден изглед * Флеш * Мапи (преку Google Maps) * Надворешни (Picasa и Flickr) Едноставна и интуитивна за работа.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.