Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Лесно и едноставно инсталирање на игри под Ubuntu

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 6 месеци. (miladinoski.trap17.com)

Најлесен начин за инсталирање на игри природно создадени за играње под Debian базирани системи со неколку клика на глушецот.

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Младичу ми се допаѓа тоа што амбициозно придонесуваш кон развојот на слободниот софтвер :) Ај пробај да пишуваш за Вики на слободен софтвер :) може да ја насочиш енергијата кон тој наш свет ресурс ;)