Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

„Космофон“ се затвора

пријавена од mitko пред 1 година, 10 месеци. (www.a1.com.mk)

Затворање на мобилниот оператор на грчката „Космоте“ во Македонија најавува грчкиот весник „Та неа“.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Ги купува Теленор како шо разбрав.

 • -1 глас

  Точно. Космофон ќе се затвора и ќе се продаде. И ќе се вика Теленор, Телефоника или некако трето.
  Никој не е будала да заколе гуска што носи златни јајца.

 • -1 глас

  И А1 оваа вест ја стави како водечка во своите вести. Или се големи аматери (како што се) или плус прават некаква пропаганда (како што прават).
  Времето на Герман Филков и Сабина Факиќ спак беше едно од подобрите...