Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Кога завршува часот?

пријавена од ta4ka пред 1 година. (jug.mk)

Дали ви се има случено во средно училиште професорот/професорката да гњави долго време и во еден момент сакате да знаете уште колку минути има до крајот на часот, а не знаете кога завршува часот?

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  супер.

 • +2 гласови

  давам глас дека ќе го дадеш кодот, ама ај некој нека објасни зошто за ова е потребна апликација, кога мобилните имаат саат, штоперица и сл?

 • +2 гласови

  Авторот на програмата: Требаше да ставам скриншотови и барем еден јус кејс (и кодот обавезно), малку не ја сфатив сериозно апликацијата пошто ја правев како пример... Ама гледам зема замав, во најскоро време ќе ставам. Идејата ми беше да не мора да гледаш колку е саатот, па да се мислиш кој час е по ред тековниот, па да земеш табличка со распоред на времиња и тн. Апликацијата ако не ја имате досега видено има една опција "Овој час" која што ти пресметува точно време кога завршува тековниот час без да специфицираш кој час е тоа. Мислам дека тоа е многу корисно, поправете ме ако грешам.

 • +2 гласови

  Го ставив кодот и неколку слики