Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Како Бил Гејтс ја реши пиратеријата?

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 3 месеци. (blog.gemidjy.info)

32 години подоцна...

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  абе си можел да линкаш директ до линканиот линк :)

 • +1 глас

  хаику линк :)

 • +5 гласови

  ... и така, со само 10-постотна наплата, 32 години подоцна, Бил Гејтс е еден од најбогатите луѓе во светот...
  *
  Среќа наша, замислете инаку што ќе се случеше да наплаќаа 90% од софтверот. Сега претедател на Светот ќе беше Гејтс, а наместо знамето на Вергина, комитите и чкембарите ќе го вееја знамето на Мајкрософт.