Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Joomla! 1.5.0 на Македонски

пријавена од strumjan пред 2 години, 1 месец. (top.net.mk)

Joomla! 1.5.0.МК подготвена за инсталирање. Се надеваме дека на многумина тоа ќе им го олесни изборот „За“ Joomla! 1.5.0 која е одличен систем за менаџирање портали и динамични содржини.

станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Браво Струмјан. Лигаси континјус. Контактирај го Филип за да ги ставите пакетите на јоомла.орг.мк

 • +1 глас

  Честитам!
  фала во името на заедницата!

 • +1 глас

  Секој чест за преводиве. Особено ме радува моментот што има back-end превод, меѓутоа во frond-end варијантата забележав неколку правописни грешки - се надевам дека ќе бидат коригирани наскоро. Because open source matters!