Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

JavaScript: Објектно ориентирани модули (отприлика)

пријавена од vordan пред 1 година, 8 месеци. (instantekspert.blogspot.com)

Гиковска тема, но неопходно за оние кои програмираат во JavaScript.

станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Кој би рекол, изби на насловна!
  Многу гикови на кајмаков, бе! Почнувајќи од мене! :))

 • +1 глас

  Сонувај да си гик. Гиковите не се интересираат за општество и политика.

 • +2 гласови

  не си читал слешдот, а pero? :-)

 • +1 глас

  Не, повеќе сум заинтересиран за порно - индустријата :)

 • +1 глас

  Зависи, имаш повеќе видови гикови.
  Ти Перица не си во ниеден од нив :)

  (едните се политичко-философски настроени и се нарекуваат социо/активистички-гикови, другите се похакерски настроени и се нарекуваат straight хакери, нормално).

 • -1 глас

  Јас сите ги викам социо - пати.
  Гемо, фала за комплимент. Ќе те користам како референца.