Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Интел инсајд

пријавена од vikt0r пред 1 година, 4 месеци. (www.vecer.com.mk)

... биле презентирани детали во врска со зголемување на квотите на студенти по информатичка технологија... ЧПП на жалосни студенти по ИТ во МК: Професоре како да го инсталирам C? Професоре кај можи да се најди C? Има некој C да ми дај да го инсталирам ќе му го вратам?

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Да читав Вечер, ќе знаев за што станува збор...

  • +1 глас

    Инаку во Интел бараат вижуал програмери и ms-sql специјалисти :-) тоа е генералниот аутпут од техничките факултети по мое видување... секоја чест на исклучоците.