Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

ИТ.МК: Онлајн припејд надополнување и пријавување

пријавена од Damjaan пред 1 година, 4 месеци. (it.com.mk)

ВИП воведува онлајн надополнување на препејд кредит, а Агенцијата за вработување онлајн систем за пријавување вработени/невработени. Повеќе детали + коментар.

станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Закон за електронска трговија - има. Закон за електронски потпис - има. Албанија, PayPal - има!
  Сеуште ли е заглавена работата во банките?

 • +3 гласови

  Чисто информативно. Ми фали Вордан.

 • -1 глас

  policy = полиса?

 • +1 глас

  Se vrti muabet lektorite sednale da se dogovorat za IT terminologijata, taka da pochekaj malku i ke ti odgovorat tochno na prashanjeto.

 • +1 глас

  не е муабет. вистина е. институт за македонски.

 • +1 глас

  Policy повеќе одговара да се преведува со збор како на пример „правилник“.

 • +2 гласови

  Сосема случајно го забележав новиот систем на ВИП, а еве сега ја читам и информацијава. Преѓеска јас пробав да направам надополнување, но сајтот „пукна“ по поднесувањето на првата форма. Претпоставувам детски болести кои набрзо ќе бидат решени.

  Да се надеваме дека ќе има повеќе вакви услуги за онлајн плаќање со картички.

 • +1 глас

  Море се додека само една фирма има монопол врз целокупната област јас не би се надевал на кој знае колкав прогрес во работите.

  Од друга страна пак - едвај чекам да почне на берза да се тргува со нивните акции. Номиналната вредност им е 60 денари. :)

 • +1 глас

  Е сега.. мислам дека имаа некои 6-7 милиони акции... :)))