Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

IT.COM.MK НАГРАДУВА!!! x10 iPhone 3g + x10 BB Storm!!! ПОБРЗАЈТЕ!

пријавена од Damjaan пред 1 година. (it.com.mk)

Почитувани посетители на IT.com.mk, со огромно задоволство ви најавуваме дека сме во можност да доделиме 10 APPLE IPHONE 3G и 10 BLACKBERRY STORM мобилни телефони на 20 најсреќни и НАЈБРЗИ читатели на IT.com.mk!!!

станала популарна пред 1 година | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Дамјан... мамицата!
  :))))))))))))))

 • +1 глас

  Фок оф! :)

 • +1 глас

  Аха, сигурно. :)

 • +1 глас

  ако не ми го дадете мојот ајфон пријава у агенција за заштита на потрошувачи добијате

 • +1 глас

  сега бев и си го подигнав. фала дечки!

 • +1 глас

  јас добив сторм :)

 • -3 гласови

  Драги мои,
  немам страница за да објавам текст, затоа тоа што имам да го кажам ќе го напишам овде. Имено, за бескрупулозната лага на it.com.mk предлагам сите оние кои пратиле е-маил за да добијат телефон науредно да пратам жалба до Организација на потрошувачите на Македонија на е-маил opm@opm.org.mk така единствено сериозно ќе не сфатат а овие играчки ќе престанат. Слободно посетете го и сајтот www.opm.org.mk за да ја видите оваа организација. Ако знаете како овој мал текст објавете го за да можат сите да го видат, ви давам амин.Поздрав.

 • +3 гласови

  Драги Курниза,

  Искрено мислам дека нема потреба од такви работи... но доколку неможам да те убедам дека се работи за прославување на една многугодишна традиција прифатена ширум светот (иаку никаде не е формално признаена како празник, ниту во МК) тогаш слободно испрати барање до ОПМ. :-)

  Сите кои испратија е-маил добија инстантен одговор дека се работи за шега, не им беше побарано ништо освен минута-две од своето време да пратат е-маил.

  Поздрав,
  Дамјан

 • +5 гласови

  А не. Не може така... јас за себе знам дека кога го прочитав ветувањето толку се возбудив што срцето почна многу брзо да ми тропа, а и притисокот наагло ми се покачи.
  Но вистинското качување на притисок следеше кога го добив разочарувачкиот повратен email.

  Има ти и тие твоите таму да одговарате за нарушување на мојата и на психичката добросостојба на куп други луѓе.

  Everybody, јас предлагам групна тужба!

 • +3 гласови

  Лоши времиња. Луѓево комплетно изгубија смисол за хумор или ги префати она америчкото вирусче да се тужат за се и сешто! :))

 • +1 глас

  @Zlochko +1. :-)

  Btw, тој вирус е многу опасен. :-)

 • +1 глас

  FYI знаев дека е шега, мило ми е дека некој се шегува. Муабетот е дека вакви шеги неможе да ги правиш со 2000000 жители. Некој мора да понесе одговорност. принцип е во прашање.

 • +1 глас

  Некој мора да поднесе одговорност за тоа што се случува по плоштади и школи... за вакви добронамерни работи не треба.

  Ако ти е мило што некој се шегува и се обидува да создаде позитивна атмосфера нема да претиш со глупави државни агенции и регулативи туку ќе го поддржиш во намерата. Така да плс без непотребни дискусии...

 • -1 глас

  за да поднесе некој одговорност за ова што се случува со плоштадите ќе треба сами да се избориме на протести. за да поднесеш ти одговорност ќе треба да те пријават едно 20 души во организација на потрошувачи и да ги почастиш по еден телефон

  горчливо ли е чуството после лоша шега? мислам дека најмалку што можеш да направиш е да ги викнеш у кафана тие што ти пратиле мејл

 • +1 глас

  Лоша шега? Напротив... според мене беше доста добра. :-)

  За у кафана, само оние храбрите кои ќе тужат. лол

 • +2 гласови

  Курниза :)))

  Дамјан, зар има потреба да елаборираш? :)

 • +1 глас

  Пријавен на 1 април :)
  рекурзивна заебанција