Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Google Chrome и Chromium

пријавена од moondowner пред 1 година, 7 месеци. (mklinuxos.wordpress.com)

Лично искуство со инсталацијата на овој бровсер (и неговата OpenSource верзија), како и мислења и информации околу него.

станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +5 гласови

  Бровсер = прелистувач :)

 • +4 гласови

  Нездраво, болно брз прелилстувач!

 • +2 гласови

  Хех, падна! Добро сеуште е бета, но главниот концепт „секој таб посебен процес, го кинеш процесот, другите остануваат живи“, не важи!
  Само што се успа една веб страна (98% CPU), kill на процесот, ооооп цел Chrome ојде (а со тоа и другите отворени страни), ајде има уште многу до саглам верзија :)

 • +1 глас

  Ете го ни со AJAX не се снаоѓа баш ко шо треба ... брз, ама со бајаги фалинки, жално.