Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Firefox 3 статистики за симнувањата во живо

пријавена од глиша пред 1 година, 9 месеци. (downloadcounter.sj.mozilla.com)

Статистиките во живо колку симнувања на Firefox 3 има.

станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  А што да не. Ако сме активни (да речиме) 50 корисници, некаде по 200 ден. Јас сум за.

 • +1 глас

  Прилагодете го планигот од кајмакот, за тројкава

 • +1 глас

  *плагингот

 • +2 гласови

  Малце потешко, дека ќе треба и SSL сертификат да се купува. Јас предлагам да собереме пари и да ги донираме за сертификатот. Еден сертификат за година дена е околу 150 долари.

 • +3 гласови

  А што да не. Ако сме активни (да речиме) 50 корисници, некаде по 200 ден. Јас сум за.

 • +1 глас

  Зошто SSL сертификат? Тоа е ново барање на Firefox 3 за да правиш додатоци?

 • +1 глас

  Аха, гледам сега - не ми дава да го инсталирам плагинот од Кајмакот затоа што нема SSL сертификат. Во тој случај, погледај ги цените за ССЛ на ГоуДеди, почнуваат од 30 долари годишно.
  https://www.godaddy.com/gdshop/ssl/ssl.a...

  Јас можам да поставам JavaScript букмарклет за пријавување на Кајмакот, кој ќе ја врши истата работа како екстензијата. Што мислиш?

 • +1 глас

  Како бре не го дава? Еве јас го користам...му направив само Override all compatabillity и си работи без проблем додатокот за кајмаков. Е сега ако со она оверрајд сум направил беља не сум знаел! :)