Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ерата на политичкиот СМС

пријавена од kzograf пред 1 седмица, 5 дена. (forum.com.mk)

СМС пораките во кампањата 2008-ма имаа една од клучните улоги во успешната кампања на Обама во земја каде што 90 отсто од населението има мобилен телефон, односно 280 милиони од 300 милиони граѓани, што е драстично повеќе од бројката персонални комјутери од Снежана Лупевска

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.