Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Досаден MSN вирус

пријавена од Maki пред 2 години, 4 месеци. (maki.lugola.net)

Вирусов се шири преку MSN, и не знам колку е опасен, ама еве една рецензија :)

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    преку мсн кружи и друг (или истиот во различна форма) вирус. им праќа на сите контакти порака-линк: www.кликфорју.ком ;)
    страницата е празна, и изгледа преку неа влегува.

  • +3 гласови

    Не е празна него е паметен social enginireeng. Ти вика пиши мсн усер и пасс да ти кажам кој те блокирал на мсн, и после ти го имаат пасот и што сакаат прават.