Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Цела плата се потроши за рекламирање на ISIC и Коузон

пријавена од глиша пред 1 година, 3 месеци. (img78.imageshack.us)

Цела плата се потроши за рекламирање на ISIC студентска картичка и Коузон. (CTRL+U на celaplata.gov.mk)

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +4 гласови

  Курац пак се потроши целата плата за бендвит.

 • +4 гласови

  ЦелА е кога има бендвит.

 • +3 гласови

  Така е, кога безвезни фирми добиваат тендери, а сервираат на безвезни (бесплатни/ефтини) сервери.

 • +4 гласови

  Денес им пратив писмо во кое протестирам против Windows-only клиентскиот софтвер, а и поради неговиот исклучително лош квалитет. Направен е од компанијата на професорот Грнаров, кој сигурно би паднал на испит со него.
  Исто така, и некои од фајловите на сајтот се во Excel формат.
  Во име на ИКТ комората им понудив помош, бидејќи очигледно им е потребна.

  Аматери.

 • +1 глас

  „Работа на брод“!!!

 • +1 глас

  сублиминална порака :)))