Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Блог за Компјутер за секое дете

пријавена од Maki пред 1 година, 6 месеци. (edubuntumk.blogspot.com)

Едубунтумк е блог посветен на проектот „Компјутер за секое дете“ и се околу него.

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Добар потег. А + е тоа што имам нов сајт во RSS читачот =)

 • +2 гласови

  Најдобро би било на блогов да се појават приказни и известувања за фактичките ситуцаии во училиштата. Ако се прошири гласот меѓу средношколците, тогаш приказните може да ги пишуваат тие, како што е - така: не ги пуштаат во училница, не им даваат да ги палат, или прават возбудливи работи во пајтон... нагаѓам сега... пример таа приказната на друг пост што беше за дека линуксот е скап, може да се напише во целост со сите детали на блогот.

 • +1 глас

  Добар потег.
  Само, најдобро е блогот да не биде анонимен. Не знам од што се плашите?

 • +1 глас

  Тие што ме минусираат, ако не се согласуваат, нека напишат зошто.
  Или, онака ... им дошло?

 • +1 глас

  Потполно си во право.

 • +1 глас

  Денеска е 15ти септември. Ја земаме судбината во свои раце!!!

 • +3 гласови

  Добра е идеата за повеќе автори/ученици а не да се пренесуваат медиумски вести, нив ги гледаме и вака и така. Не ги слушаме реалните настани од училишните клупи.