Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Алатка за да си го истестирате сајтот ...

пријавена од freak пред 2 години, 1 месец. (tools.pingdom.com)

... или сајтот на некој друг па после да го критикувате. Посебно интересно за веб девелопери (и блогери) бидејќи дава убава слика за што се се вчитува при барањето на страната од интернет прелистувачот. И веднаш критика до ОнНет имајте бре усул, старто вчитување од 660 KB е подоста ;)

станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Технологија

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.