Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Популарни страници

Гледајте ги популарните страници во оваа категорија и гласајте за нив.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница и споделете ја со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ова е листа на штотуку пријавените статии последните 48 часа. Гласајте за статиите кои Ви се интересни. Благодарение на Вас статиите со најмногу гласови автоматски стануваат популарни и се прикажуваат на насловната страна.